Op 22 september 2024 vindt de Graaf Obstacle Run weer plaats in het Gelderse Lochem.

 

Dit sportieve evenement draait om gezelligheid, jezelf uitdagen en grenzen verleggen. Of je nu een ervaren obstacle runner bent, een beginner die zijn eerste stappen wil zetten, of een gezin dat samen de obstakels wil overwinnen, de Graaf Obstacle Run is voor iedereen. Het unieke parcours voert je door prachtige bossen en weilanden, waarbij je vaardigheden op de proef worden gesteld. Het evenement begint een klassieker te worden in de regio met in de afgelopen editie 700+ deelnemers en net zo veel toeschouwers. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de aftermovies van vorige edities op onze website.

Het organiseren van de Graaf Obstacle Run gaat uiteraard niet vanzelf. Naast de inzet van talloze vrijwilligers, zijn wij ook opzoek naar enthousiaste bedrijven die hun steentje willen bijdragen door de Graaf Obstacle Run te sponsoren. Het sponsoren van kan op verschillende niveaus, dit wordt toegelicht in het bijgevoegde sponsorpakket. Uiteraard krijgen onze sponsors, op ieder niveau van sponsoring, een plekje in de spotlight door middel van een eigen spandoek, vermelding op onze website en (voor zilver & goud) ook jullie logo op de deelnemer shirts.

U kunt zich aanmelden als sponsor door een email te sturen aan info@graafobstaclerun.nl, vermeld in de mail op welk niveau (brons, zilver of goud) u wilt sponsoren en stuur uw logo in hoge kwaliteit mee.

Wij kijken er naar uit om van deze editie weer en darverend succes te maken, hopelijk met uw steun.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Graaf Obstacle Run

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik op de knop voor meer informatie over de Sponsorpakketten.

11 + 7 =