Informatie runs 2019

DEFINITIEVE starttijden:
Family Run 4 km start om 10:00u
Obstacle Run 9 km start om 11:30u
Team Run 9 km start om 12:00u

Voor info over inschrijven en tarieven klik hier

Parkeren
Bij aankomst van het evenement staan de verkeersregelaars al met smart op je te wachten. Zij wijzen je naar de dichtstbijzijnde parkeerplekken bij Zwem- en sportcentrum de Beemd. Er is beperkte parkeergelegenheid, dus kom je uit Lochem dan verwachten we je uiteraard sportief op de fiets!

Aanmelding
Nadat je fiets of auto op z’n plek staat loop je naar de sporthal om je aan te melden. Je kan je vanaf 09:00u aanmelden. Bij de desbetreffende balie geef je je startnummer op en ontvang je je T-shirt en polsbandje.

Omdat de 4 km veel deelnemers heeft, zal er in verschillende groepen gestart worden, waardoor het kan zijn dat je iets langer moet wachten aan de start. Natuurlijk wordt dat gezellig gemaakt door muziek en een warming-up.

Bagageruimte
Een schoon setje kleren, toilettas en sleutelbos is bij ons in goede handen. In onze speciaal ingerichte bagageruimte kun je je spullen veilig achterlaten. Wij adviseren wel om zoveel mogelijk je waardevolle spullen thuis te laten. De organisatie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal.

Eten en drinken
Het sportcafé in de Beemd is de hele dag open waar je terecht kunt voor koffie of thee en verschillende versnaperingen. Ook bij de “start/finish area” op de startplaats van de motorcross aan het Daniël Willemsenpad is er de mogelijkheid om drinken of een heerlijk ijsje te kopen.

Douches en toiletten
Als je bent gefinisht is er de mogelijkheid om te douchen. Dit kan bij het Zwem- en sportcentrum de Beemd, zij beschikken over doucheruimtes voor dames en heren. Uiteraard zijn er naast de douches ook toiletten aanwezig.

Calamiteiten
Bij ieder obstacle staan vrijwilligers. Mocht er iets zijn, spreek dan een van hen aan. Je kunt ze herkennen aan het rode T-shirt.
Op meerdere plekken is EHBO aanwezig.