Goed doel
Graaf Obstacle Run is dit jaar gekoppeld aan een goed doel! Schrijf je in en doneer aan Special Heroes, elke euro telt. 

Family Run
De 3 km Family Run is voor iedereen vanaf 7 jaar. Dit jaar is er gekozen voor een familierun in plaats van een kidsrun. Vorig jaar hebben veel kinderen en begeleiders deelgenomen aan de run. Om het ook dit jaar weer mogelijk te maken, hebben we hierin wat aanpassingen moeten doen om zo met name de veiligheid te kunnen borgen. Dit zit hem onder andere in het registreren van alle deelnemers, het zichtbaar zijn van alle deelnemers door o.a. het t-shirt en de aansprakelijkheid. Alles bij elkaar heeft geleid tot een nieuwe naam: Familierun. Super om samen met je familie de obstacles te bedwingen en mee te doen!

Obstacle Run
De 8 km Obstacle Run is voor iedereen vanaf 12 jaar. De 8 km biedt meer uitdaging en is zowel voor de ervaren runner als de beginner een mooie run.

Team Run
De teaminschrijving is nieuw dit jaar en dit is een aparte run ook van 8 km. Als team geldt een  minimaal aantal van 8 en een maximum van 20 personen. Zijn er meer deelnemers dan maximaal per team is toegestaan, schrijf dan meerdere teams in.

Na het aanmelden van de contactpersoon ontvangt deze een mail met bevestiging. Na bevestiging van de organisatie ontvangt u een code waarmee u de teamleden kunt toevoegen (tot 20 personen).

De betaling van deze inschrijving loopt via een factuur, welke apart wordt nagezonden. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden betaald. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

Scouts Run
De Scouts Run heeft dezelfde manier van aanmelden als de Team Run.

Inschrijven kan t/m 10 september 2018!