Inschrijven tot en met 31 mei:
Alleen dit jaar kun je met een speciaal early bird shirt meelopen! Om hiervoor in aanmerking te komen moet je uiterlijk 31 mei ingeschreven zijn.

Inschrijven tot 8 september 12:00u:
Voor iedereen die tussen 1 juni en 8 september inschrijft is er ons reguliere Graaf Obstacle shirt – ook mooi, maar wel een beetje standaard.. ;-). In verband met levertijden is er voor inschrijvers na 8 september geen shirt beschikbaar.

Inschrijven kan nog tot 19 september 12:00u:
Van 8 september tot 19 september kan je je nog online inschrijven. Helaas ontvang je dan geen deelnemersshirt. 

Inschrijven op de dag zelf:
Helaas is het niet meer mogelijk om je op 22 september nog in te schrijven. 

Alle tarieven blijven hetzelfde (ook na 8 september).
Let op! Wij geven na 1 september geen geld terug.

4 km Family Run €12,50 per persoon
Ook dit jaar is er weer de Family Run, dit jaar van 4 km, voor iedereen vanaf 6 jaar! Super om samen met je familie de obstacles te bedwingen en mee te doen. Iedere deelnemer schrijft zich apart in.

9 km Obstacle Run €20,00 per persoon
De 9 km Obstacle Run is voor iedereen vanaf 12 jaar. De 9 km biedt meer uitdaging en is zowel voor de ervaren runner als de beginner een mooie run.

9 km Team Run €20,00 per persoon
Dit jaar kan je je ook weer inschrijven als team. Als team geldt een minimaal aantal van 6 en een maximum van 20 personen. Zijn er meer deelnemers dan maximaal per team is toegestaan, schrijf dan meerdere teams in.

Na het aanmelden van de contactpersoon ontvangt deze een mail met bevestiging. Na bevestiging van de organisatie ontvangt u een code waarmee u de teamleden kunt toevoegen (tot 20 personen).

De betaling van deze inschrijving loopt via een factuur, welke apart wordt nagezonden. Deze factuur dient binnen 14 dagen na ontvangst te worden betaald. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving definitief.

Teams kunnen zich, ivm de factuur, inschrijven tot 1 september.

Goed doel
Graaf Obstacle Run steunt ook dit jaar weer een goed doel door de mogelijkheid te bieden om te doneren aan Special Heroes, elke euro telt.